Isi - isi kadungan yang korang nak letakkan

Sabtu, 10 Mac 2012

Birthday Ku Pada 10 MAC 2012

assalamualaikum semua !!
hola hola ~

hehe , dah lame teyha tak update kat blog kan ? haha . rindu tak ? mesti korang rindu sangat-sangat kat teyha . # PerasanSekejap

ehh , kalau korang nak tau , semalam birthday teyha . haha . first sekali , teyha nak ucap kan ribuan terima kasih kepada kawan-kawan dan sesiapa saja lha yang dah wish kat teyha . bagi teyha , wish korang untuk teyha dah cukup .tak payah nak berhadiah  bagai .

haha , korang nak tau tak , birthday teyha mama bawa teyha pegi I-CITY . hoho . seriusly , teyha rasa enjoy sangat sebab dapat pegi sana . esok , mama nak bawa teyha pegi petro sains plak . haha . memang cuti habis lha teyha kali nie .

pape puns , terima kasih sebab sudi baca ape yang teyha selalu update kat blog . jasa and amat saya hargai . okeyy lha . teyha dah penat menaip nie . nanti kalau ada masa lagi , teyha akan update kat blog k . jangan risau .. teyha tak akan lupa korang ..

sekian ,

SELAMAT MEMBACA !!