Isi - isi kadungan yang korang nak letakkan

Sabtu, 10 Mac 2012

Birthday Ku Pada 10 MAC 2012

assalamualaikum semua !!
hola hola ~

hehe , dah lame teyha tak update kat blog kan ? haha . rindu tak ? mesti korang rindu sangat-sangat kat teyha . # PerasanSekejap

ehh , kalau korang nak tau , semalam birthday teyha . haha . first sekali , teyha nak ucap kan ribuan terima kasih kepada kawan-kawan dan sesiapa saja lha yang dah wish kat teyha . bagi teyha , wish korang untuk teyha dah cukup .tak payah nak berhadiah  bagai .

haha , korang nak tau tak , birthday teyha mama bawa teyha pegi I-CITY . hoho . seriusly , teyha rasa enjoy sangat sebab dapat pegi sana . esok , mama nak bawa teyha pegi petro sains plak . haha . memang cuti habis lha teyha kali nie .

pape puns , terima kasih sebab sudi baca ape yang teyha selalu update kat blog . jasa and amat saya hargai . okeyy lha . teyha dah penat menaip nie . nanti kalau ada masa lagi , teyha akan update kat blog k . jangan risau .. teyha tak akan lupa korang ..

sekian ,

SELAMAT MEMBACA !!

Rabu, 25 Januari 2012

hola hola semua !!
assalamualaikum !!

dah lame teyha tak bukak blog .. hee :) buzy lha dah naik sekolah . sekarang teyha tengah buzy main badminton . 1 - 4 Feb nie lawan ,, err .. penat lha seyh . okey lha . tuj je yang teyha nak bgtau .. nak off nie ,, bye bye ~

Selasa, 3 Januari 2012

sekolah , sekolah , sekolah !

assalamualaikum semua !

haha ! dah lame teyha tak update blog kan ? rindu tak ? dah masuk tahun 2012 dah . sebelum terlambat , teyha nak ucapkan " HAPPY NEW YEAR" ! tahun 2011 akan menjadi kenangan yang paling terindah dan akan teyha kenang kan buat selama-lama nya . terutamanya , kenangan bersama rakan di SMK TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA (STARP) , Kulaijaya !! korang memang the best lha .

cakap pasal tahun baru , korang semua mesti sebuk nak naik sekolah kan ? HAHA ! teyha pun excited jugak . 2 bulan tak jumpa kawan-kawan . baju teyha dah gosok , kasut teyha dah ikat kan tali , buku text teyha dah sampul n macam-macacm lagi lha . tahun nie , teyha akan menghadapi peperiksaan PMR . nervous + takut pun ada . korang doa kan lha teyha supaya dapat straight A dalam PMR . AMIN !!

mungkin , lepas nie teyha dah jarang online and update blog . nak fokus PMR lha . mak tak bagi selalu online . :'( to sesape yang call or massage teyha , tapi teyha tak angkat or reply massage , mkne nye teyha tak pegang handphone lha tuh .

okey lha . sampai di sin saja . kalau ada masa , teyha update lagi .

SELAMAT MEMBACA SEMUA !!


Sabtu, 10 Disember 2011

Selamat Tinggal Sarawak !

assalamualaikum !

haha . hari nie , teyha nak cite pasal hari terakhir di sarawak .. so sad lha .. cepat sgad masa berlalu .. :'(

hm . esk pagi teyha dah kene berangkat ke Johor pada pukul 10 pagi .. knpe awal sgad ?? aduyaii ..

hari nie , satu hari teyha tak dok kat umah sedara .berjalan jewp .. ( biasa lha .. hari terakhir.. ) hee :D

hurhh ! amat menakut kan .. esok kene naik kapal terbang . arrgghh !! plissss .. kalau buleyy , teyha tanak naik kapal terbang .. tapi , tade trnsport lain .. :'(

hm .. dah nasib .. pape puns , mmg byk kenangan di sarawak .. i'm so happy :) hope , teyha dpt dtg sarawakk lagi .. insyaALLAH ~

haha ! okey lha .. sampai sini saja .. kalau ade rezeki , kite berjumpa lagi ..

SELAMAT MEMBACA SEMUA !





Jumaat, 9 Disember 2011

~ sarawakk lha ~

assalamualaikum semua !

haa , hari nie teyha nak kongsi cerita tentang PERCUTIAN DI SARAWAK !

haha ! mase on the way nak pg sarawakk , teyha fell excited sgad .. hm .nie lha first time teyha naik kapal terbang ..mase kapal terbang tuh nak naikk , teyha ngn adeq teyha menangis .. :D laju giler kapal tuh ..

haha .lepas tu , muka teyha terus pucat .. mama teyha tnye nak mkn ape ,, teyha langsung tak pesan pape .. takut meyhh .. nak tidur pun tak buleyy .. dalah satu jam 20 minit kat dalam tuh .. err ,, tuhan je yang tahu perasaan teyha mase tuh ..


then , bila dah nak turun tuh , teyha still okeyy jewp .. tak nangis pun .. malu dengan owg keliling .. HAHA !

bila sampai jea , sedare teyha dah jmput teyha kat depan airport .. HAHA ! masa tuh , teyha rasa mcm ARTIS plak ~ #terlbeyy suda ..

haha ! then , masa kat sarawakk . teyha n family pg bejalan kat sarikin , waterfront and byk lagi lha ..

okeyy lha .. teyha dah ngntok nie .. nak tdur .. nnt teyha sambung cite lg k .. tengss coz bace blog teyha :)

SELAMAT MEMBACA !



Ahad, 4 Disember 2011

4 Disember 2011 !

assalamualaikum !

HAHA ! teyha in the house ~ haa , hari nie teyha nak tulis pasal 4 Disember 2011 , iaitu birthday Ain . adek teyha yang ke-3 . birtday dia hari nie , paciikk teyha yang belikan dia kek coklat . HAHA ! jeles yang teramat nie ~

pape pun , teyha tak kesah . sbp mse birthday teyha , mama sambut besar-2an .. hee ~

tp , adek teyha tak dpt hadiah . katanya , dia nak hadiah mase kat sarawak . ohh , lupe nak btw . family teyha akan bercuti di sarawak pada 7hb nie . HAHA !


okeyy lha . nie je yang teyha nak tulis !

SELAMAT MEMBACA SEMUA !




Sabtu, 3 Disember 2011

My New Blogger !

assalamualaikum semua !


haa , kalau korang nak tau , nie lha blog teyha yang terbaru . blog yang lame dah lupe password lha . hee ~ bagi sesape yang tak kenal teyha lagi , meh sini teyha kenal kan diri teyha .


haa , name penuh ? okeyy lha , name penuh teyha Nurul Fataehah Shamsul Kahar . teyha nie anak sulong . teyha ade 2 orang adek perempuan dan seorang adek lelaki .


hm . umor ? HAHA ! nak tau kea ? kalau nak tau , korang add jelha teyha kat facebook . search je nme penuh teyha yang teha tulis kat atas tadi . gerenti ade :)


hm . teyha nie dah ade pkwe tau . name pakwe teyha , Mr . MSIBS ! taleh btw .. secret meyh . haha !


teyha nak btw name kawan baek teyha . name dia , Nabiha Osman . tapi , teyha panggil dia Bieha jea . kadang-2 teyha panggil Bie ! dia nie baik tau . open minded , saling memahami , suka tolong orang and happy go lucky . untung sape dapat kawan dengan dia . mcm teyha .. huhu !


haa , k lha . teyha dah penadd menaip . sampai sini je lha ea . t teyha sambung lg . bye semua !


SELAMAT MEMBACA !